Gulvvarme

Gulvvarme lagt af vores dygtige VVS’er


Få det bedste tilbud på gulvvarme i Slagelse:

Klik her og indhent tilbud på din VVS opgave

Bedste tilbud på gulvvarme i byen


Fordele ved gulvvarme

Selvfølgelig, du allerede ved, at det føles godt at sætte fødderne ned på et varmt gulv. Men vidste du, at gulvvarme er en varmekilde med mange andre smukke fordele? Hvis dine fødder er varme, hele din krop føles godt. For os mennesker, den bedste varmefordeling med varme fødder og hovedet koldt. Vi trives bedst ved 18-20 grader i hovedhøjde og 23-24 grader på vores fødder. Du får kun denne varmefordeling med gulvvarme.
Med den rette varmefordeling kan også sænke temperaturen et par grader og samtidig opretholde en behageligt klima, fordi varmen er på det rigtige sted. En temperatur et par grader lavere betyde en reel besparelse i energiforbruget. Læs mere om gulvvarme og energiforbrug.

ren varme
Med gulvvarme er der ingen grimme, støv-indsamling radiatorer og rør .. Du kan efterlade lige som du vil, uden at bekymre sig om sofaen blokerer en radiator. Der er også et varmesystem, som du ikke kan høre.

Radiatorer er normalt under et vindue, og for at forhindre kulde. Da varmen stiger, er der en cirkulation effekt gør den varmeste og sejeste loftet til gulvet. Med gulvvarme, får du varmen i fødderne og spredt over et stort areal. Det betyder også en jævn varmefordeling i rummet.

behagelig varme
Gulvvarme er en lav temperatur. Temperaturen af ​​gulvoverfladen er meget lav sammenlignet med et element, f.eks. Men området er større. Det betyder, at rummet er stadig behageligt varmt, og der er ingen varmt eller gammel luft.

Hygiejnisk og praktisk
Fordi luft cirkulerer mindre der er færre støvpartikler hvirvlende rundt. Du får en bedre indeklima, hvilket er særligt vigtigt for mennesker med allergi. En varmt gulv er også en tør gulv. Og frem for alt – et tørt gulv er ikke plads til mider og andre allergifremkaldende organismer.

En gulvvarme er praktisk i hallen, hvor man ofte kommer i med våde sko og paraplyer. I badeværelset, det er meget godt at have et gulv, der tørrer hurtigt efter du har overvældet.